11 Haziran 2013 Salı

DOMATES ÇORBASI



MALZEMELER:


  • 2 çorba kaşığı zeytinyağ
  • 2 çorba kaşığı un
  • 5 adet domates
  • 5 bardak su
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz


HAZIRLANMASI:


  • zeytinyağı ile unu biraz kavurun
  • salça ile çekirdeği alınmış domates rendesini (rendeledikten sonra süzgeçten geçirip,çekirdeklerinden kurtulabilirsiniz) ekleyin.
  • bu aşamada topaklanırsa el blendırı ile karıştırın
  • daha sonra suyunu ve tuzunu ekleyin.
  • kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirin.
  • üzeri için kaşar rendeside ekleyebilirsiniz.

5 yorum:

  1. GÖRÜNÜM HARİKA LEZZETİ NASIL ACABA TATMAK LAZIM

    YanıtlaSil
  2. Blogunuz hayirli uğurlu olsun.gayet güzel olmuş,ellerinize sağlık.bende 1 ay önce açtım blogumu :) daha öğrenecek çok şeyimiz var. Bloguna izleyiciler gadgeti eklersen, blogu beğenenler üye olabilirler.kolay gelsin.sevgiyle kalın...
    Lezzetli-hayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. aramıza hoşgeldin canım.ama izleme gageti eklemen lazım.izleyici olabilmemiz için.birde kelime doğrulamayı kaldırırsan güzel olur.hayırlı olsun.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. önerileriniz için teşekkür ederim hemen uygulıcam

    YanıtlaSil