19 Temmuz 2014 Cumartesi

PİDELİ PAÇA

YEMEĞE DOYAMAYACAĞINIZ BİR LEZZET HEP ÇORBASINI YEMEĞE ALIŞKINIZ AMA BİRDE BÖYLE DENEYİN VAZGEÇEMİYECEKSİNİZ .


                                                      
                   KARE KARE DOĞRADIĞINIZ LAVAŞLARI  BİR KENARDA HAŞLANAN KELLENİN SUYUYLA ISLATIN
YUMUŞAYAN PİDELERİN ÜZERİNE TİFTİLMİŞ KELLE ETİ SERPİN
SONRASINDAN SARIMSAKLI SİRKELİ SOS YAPILIP ÜZERİNE DÖKÜLÜR
EN SON OLARAK KIZDIRILMIŞ TEREYAĞ DÖKÜLÜR
TERCİHEN DOMATES BİBER KIZARTILIP YOĞURT İLE BERABER SERVİS EDİLİR.


AFİYET OLSUN...
elinizin lezzetinden de bir tutam koymayı unutmayın :)

6 yorum: