13 Nisan 2014 Pazar

FIRINDA KUZU KABURGA





ÖNCELİKLE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ SÜZGEÇTEN BAHSETMEK GEREKİRSE BU SÜZGEÇ BUHARDA PİŞİRMEK İSTEĞİNİZ TÜM YİYECEKLERİNİZ İÇİN HER TENCEREYE UYUMLU BİR APARAT.BU SÜZGECİ IKEA DAN ALDIK.


BİZ BU SÜZGECİ ÇOĞUNLUKLA FIRINDA ET PİŞİRMEK İÇİN KULLANIYORUZ.


 GÜVECİN İÇİNE BİR BARDAK KADAR SU KOYUYORUZ.
ARDINDAN SÜZGECİ KOYUP,İÇİNE KUZU KABURGALARI YERLEŞTİRDİK.


 DAHA SONRA ÜZERİNİ ALÜMİNYUM FOLYO İLE HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE SARIP,KAPAĞINI KAPATIYORUZ.
260 DERECEDE YARIM SAAT,200 DERECEDE 1 SAAT KADAR ,ARA ARA KONTROL EDEREK PİŞİRİYORUZ.

elinizin lezzetinden de bir tutam koymayı unutmayın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder